The Witcher 3: Wild Hunt (PC) 10,64 €
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
THE WITCHER 3: WILD HUNT GAME DESCRIPTION
Verden er i kaos. Luften er tyk af røgen fra afbrændte landsbyer og spænding. Det grusomme Nilfgaardian Imperium har igen drevet rov og ødelæggelse i de nordlige kongeriger. Den eneste, som har prøvet at kæmpe imod dem, var Geralt og han er for længst død og borte. Det er uvisse tider og hvem der klarer den og hvem der ikke gør er uvist. Hvem vil genskabe freden i denne del af verden?
 
En ondskab meget større har meldt sin ankomst. Små mænd render rundt i deres små rustninger på kryds og tværs af det nordlige kongerige, uvidende om den ondskab, som er på vej og for hvem krig blot er barneleg sammenlignet med den ødelæggelse mørket bringer. Dette mørke hungrer kun efter en ting: det som Geralt har mest kært, det som er hans et og alt.
 
Geralt har i fortiden rejst og knust monarkier, kæmpet mod legendariske monstre og reddet manges liv. Nu rejser han ud på en quest som er yderst personlig og som omhandler hans allernærmeste og hele verdens frelse.
 
The Witcher 3: Wild Hunt Key Features
  • Kæmpe stor åben verden: 30 gange så stor som Witcher 2. Denne nye verden kræver nye metoder at udforske på, så som hesteridning og sejlads.
  • En stor levende verden: dette er en levende verden med eget økosystem og dyreliv, som alt sammen påvirkes af de valg Geralt træffer.
  • Alle beslutninger har konsekvenser: de valg du træffer vil ændre historien og verden omkring dig.
  • Unik atmosfære: spillets univers har sit egen unikke feel. Det er et klassiskt mørkt eventyr som vil tiltale fans af genren.
  • Ikke lineær: Spilleren kan løse opgaver/missioner i den rækkefølge han ønsker.
  • Intuitivt og unikt kampsystem: bunder i traditionel RPG kampsystem, men er blevet opdateret og er nu mere brugervenligt, med massere af dynamiske og voldsomme kampscener.
  • The Witcher Senses system bringer et nyt taktiskt lag til kampen: Ram din modstander der, hvor han er svagest ved hjælp af Geralts viden om det han jæger.
I Witcher 3 får man rigtig følelsen af hvad det vil sige at være jæger.

Baseret på bøgerne om Geralt: et unikt, dybt og stort spil som udspringer fra de legendariske bøger af Andrzej Sapkowski’s.
 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive The Witcher 3: Wild Hunt as a physical copy?

No, you will receive The Witcher 3: Wild Hunt product key (The Witcher 3: Wild Hunt CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the GOG.com-platform to redeem your The Witcher 3: Wild Hunt product key (The Witcher 3: Wild Hunt CD Key), and you'll be ready to download, install and play The Witcher 3: Wild Hunt. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder The Witcher 3: Wild Hunt? Får jeg samme indhold som hos GOG.com?

Du får standard-udgaven af The Witcher 3: Wild Hunt.

Genre RPG
Publisher CD Projekt RED
Platform PC
Release date 19-05-2015
System requirements Minimum
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 940
Graphics: Nvidia GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7870
RAM: 6 GB
OS: 64-bit Windows 7, 8 or 8.1
DirectX 11
HDD Space: 40 GB
 
Recommended
Processor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz or AMD FX-8350 4 GHz
Graphics: Nvidia GeForce GTX 770 or AMD Radeon R9 290
R
Read more
Average customer rating:
0
Reviewed by: Aske Christensen at 2015-06-08

Dette spil var højt på min liste for året og jeg er ikke blevet skuffet. Historien er en episk afslutning på en fortælling over 3 spil. Grafikken får en til at sidde og kigge på solopgangen i skærmen. Dette er ikke en EA eller Ubisoft udgivelse. Der er ingen gamebreaking fejl eller mangler. Udgiveren lytter til spillerne og det ser ud til at det vil forsætte sådan i op til 2 år. Spillets største problem er at der nok ikke kommer flere af dem.

Rating:
5
Reviewed by: Karsten Christensen at 2015-06-07

Spillet er sikkert fint nok.. Men magen til besvær for at få det til at virke, skal man sgu lede længe efter.. gog galaxy virker ikke engang.. har brugt over en time på at få det til at virke uden held.. så nu må jeg hente filerne enkeltvis med en speed på 260kb/s - på et 100mbit internet.. Hvis jeg bare havde læst noget mere inden jeg købte det, så havde jeg brugt de ekstra 200kr og købt det på steam.

Rating:
1
Reviewed by: Mads Mikkelsen at 2015-06-03

Super fedt spil! Det kræver lidt tid - og generelt skal man nok ikke ha for travlt når man spiller det. Men hvis man giver det tid, så er det en fed historie blandet med rigtig fede kampe. Jeg er helt klart fan!

Rating:
5
Reviewed by: Jesper Krag at 2015-06-01

Mega fedt spil, pænt grafik og det køre fantastisk.
Spillet kan være ret svært, jeg spiller kun på normal men jeg har været det en del gange, og det der når man glemmer
at gemme efter man har spillet et par minutter eller måske 1 time, og så man dør... Tja lad os bare sige jeg er begyndt at gemme mere ofte nu ;-)

Men rigtig fedt spil, meget sjovt og udfordrende!

Vil helt klart anbefale spillet :-)

Rating:
5
Reviewed by: Mikkel Axelgaard at 2015-06-01

Klart et spil, alle skal prøve. Har rundet de 100 timer og der er stadig fyldt til
randen med Quest og monster kontrakter, med en unik historie til hver af dem,
det hjælper selvfølgelige at der er superb grafik, gameplay og historie

Så er det klart dette års bedste spil udgivelse

Rating:
5
Page:12