Metro Redux Bundle (PC) 20,33 €
Du får 0 Playcoins Earn PlayCoins every time you shop with us.
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
METRO REDUX BUNDLE GAME DESCRIPTION
I år 2013 blev jorden næsten tilintetgjort af en apokalyptisk hændelse, der næsten udslettede hele menneskeheden og omdannede jordens overflade til en giftig ødemark. En håndfuld overlevende søgte tilflugt dybt nede i Moskvas undergrund, og det var starten på den Mørke Tidsalder. 

Året er 2033. En hel generation er blevet født og opvokset under jorden, hvor de kæmper for overlevelse i de belejrede stationsbyer i Metroen; med hinanden og de skrækindjagende mutanter, der venter udenfor. 

Du er Artyom, født i dagene op til branden, men opvokset under jorden. Du har aldrig vovet dig ud på den anden side af bygrænsen, men en skæbnesvanger hændelse indleder en desperat mission til hjertet af Metrosystemet for at advare de sidste overlevende mennesker om en forfærdelig trussel, der er på vej. 

Din rejse tager dig fra de forglemte katakomber under skinnerne til den trøstesløse overflade, hvor dine handlinger vil afgøre menneskehedens skæbne. 

Men tænk, hvis truslen i virkeligheden kommer indefra?

Metro 2033 Redux er den seneste version af kultklassikeren "Metro 2033", som er genskabt i den seneste og bedste udgave af 4A Engine til næstegenerations-systemer. 

Fans af det oprindelige spil vil opleve, at den unikke verden i Metro er ændret med en utrolig lyssætning, omgivelser og dynamiske vejreffekter. 

Nytilkomne vil få mulighed for at opleve et af de bedste, historiedrevede first person shooter-spil nogensinde. Et episk eventyr, der kombinerer survival horror, udforskning, taktiske kamphandlinger og stealth. 

Alle forbedringerne og funktionerne til gameplayet fra den kritikerroste forgænger "Metro: Last Light" er blevet overført til Metro 2033 Redux – overlegen kunstig intelligens, spilstyring, animation, våbenhåndtering og meget mere – så nytilkomne og veteraner vil få lige meget glæde af spillet. 

Med to unikke spiltyper og den legendariske Ranger-tilstand inkluderet tilbyder Metro 2033 Redux timevis af gameplay i højeste kvalitet til en utrolig pris.

Metro: Last Light Redux

Året er 2034. 

I Metroens tunneller under ruinerne af det post-apokalyptiske Moskva raser borgerkrigen om kontrol over en dommedagsmaskine, som truer med at udslette menneskeheden for evigt. 

Mutanter sniger sig gennem katakomberne under den trøstesløse overflade og jager gennem den giftige himmel over den. 

Men i stedet for at stå sammen er stationsbyerne i Metroen låst fast i en kamp om den ultimative magt, en dommedagsmaskine fra militærets gemmer i D6. En borgerkrig er på vej, som kunne udrydde menneskeheden for altid. 

Du er Artyom, tynget af skyld, drevet af håb og i besiddelse af nøglen til vores overlevelse – det sidste lys i vores mørkeste stund …

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Metro Redux Bundle as a physical copy?

No, you will receive Metro Redux Bundle product key (Metro Redux Bundle CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Metro Redux Bundle product key (Metro Redux Bundle CD Key), and you'll be ready to download, install and play Metro Redux Bundle. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Metro Redux Bundle? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Metro Redux Bundle, der indeholder Metro Redux og Metro: Last Light Redux.

Genre Shooter
Publisher 4A Games
Platform PC
Release date 26-08-2014
System requirements Minimum: 
OS: Windows 7 or 8 (64-bit only) 
Processor: Dual Core CPU (2.2+ GHz Dual Core CPU or better) 
Memory: 2 GB RAM 
Graphics: DirectX 10, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800 GT 512 MB, GeForce GTS 250, etc) 
DirectX: Version 10 
Hard Drive: 10 GB available space
Recommended: 
OS: Windows 7 or 8 (64-bit only) 
P
Read more
Average customer rating:
0

No customers reviews at the moment.